Viimeaikoina ei todellakaan ole ollut oikein kirjoitusfiilis, vaikka kuvat ovat olleet valmiina jo vaikka kuinka kauan -.- Kaiken lisäksi olen nyt korkeassa kuumeessa ja muutenkin vähän pimpelipompeli, eli tältä osalta ei kannata odottaa suuria. Se on luultavasti tönkkö ja sekava

Tähän jäimmekin viimeksi; Impi pyöräytti maailmaan valtavan suloisen poikavauveliinin, joka nimettiin Osakaksi.


Johan on maailma kummalliseksi mennyt, kun tuore äiti passitetaan töihin. Immen täytyi kyllä myöntää, että kyllä hän oli raskauslomansa aikana ehtinyt töihin kaivatakin. Olenkos muuten muistanut sanoa, että Impi löysi kuin löysikin sotilasuran töitä?


Kyllä tuo nainen on nätti.


Mutta oops - mitäs ihmettä tämä meinaa?
Kioto oli täysin unohtanut, että hänelläkin on työ. Enää ei ehtinyt soittaa lastenhoitajaa paikalle, joten oli vain yksi vaihtoehto...


...puhelimeen tarttuminen.


"Köhköh, olen niin valtavan huonossa kunnossa. Kurkkuun sattuu ja kuumettakin on neljäkymmentäviisi astetta ja päätä särkee" Kioto voivotteli ja tekoyski luuriin.


"Tulisin kyllä kovin mielelläni töihin mutta en tiedä kykenenkö, silmissä sumenee ja jalat pettävät alta! Ai että mielestäsi minun olisi paras jäädä kotiin lepäämään? Ehkä olet oikeassa, taidan jäädä kotiin".


"Tsihihiii, onpas tyhmä pomo! Täydestä meni kuin väärä raha!" Kioto käkätti johtajan luvattua hänelle vapaapäivän.




Omatunto hieman kolkutellen Kioto alkoi siivota kämppää - olihan se jo melko kammottavaan kuntoon päässytkin. Joka paikassa lemuavia lautasia ja tuttipulloja, tasot likaiset ja edellisten päivien sanomalehdet missä sattuu.


Kioto sai huushollin järjestykseen kreivin aikaan - Osaka nimittäin alkoi rääkyä likaista vaippaansa.


Kotiäiti-Kioto säntäsi pikimmiten pelastamaan lapsiparkansa haisevan vaipan kynsistä.


Awwwws, tästä kuvasta tulee ihan mieleen disneyn Leijonakuningas-piirretty.




Kyllähän Kioton pitäisi tietää, että sylivauvan yltiöpäinen retuuttaminen voi aiheuttaa oksentelua. Pesureissuhan siitä molemmille tulee.


Käväistyään itse pikaisesti suihkussa Kioto laski kylpyammeen puutteessa lavuaarin täyteen vettä ja kylvetti Osakan siinä.


Kylpypuuhien jälkeen Osakan oli aika painua päiväunille. Kioto peitteli vauvelinsa kehtoon, ja kipitti vastaamaan pirisevään puhelimeen. Alpertti Joku sieltä soitteli ja pyysi Kiotoa stadiin, mutta eihän Kioto voinut jättää Osakaa yksin kotiin.


Kotvasen kuluttua Impikin kotiutui, ja jopa ylennyksen kera!


Nyt oli Immen vuoro leikkiä kotiäitiä, ja tämä tarttuikin heti paistinpannuun ja valmisti muutaman hampurilaisen ruuaksi itselleen ja rakkaalleen.


Kiotolle kyllä hampurilainen maistui - eihän hän ollut sellaista syönyt aikoihin. Siinä hampurilaisten ääressä Kioto kysäisi Immeltä, että mitä tämä sanoisi jos perheeseen hankittaisiin joskus hieman lisää lapsukaisia. Impi vain nauroi, ja totesi, että ehkä on parempi odottaa että Osaka vähän kasvaa.


Totta tosiaan - Osaka on semmoinen sinappilinko, että oksat pois. Toista tämmöistä ei todellakaan taloon kaivata vielä, jatkuva parkuminen ja haiseminen kiristää hermoja.


Osakan kitistessä haisuvaippaansa Kioto ja Impi aloittivat jälleen siivoustalkoot.


Koska Osaka vain huusi, huusi, huusi ja huusi, Kioto nousi vihaisesti äristen ja muristen sängystä ylös. Eihän hän raaskinut patistaa päivän töitä tehnyttä vaimoaan keskellä yötä lapsenhoitopuuhiin, ei todellakaan.


Kotiäiti-Kioto iskee jälleen. Vauvapulveria peppuun ja uusi muumivaippa peitoksi, voilá!


Puhtaan vaipan saatuaan Osaka painui unten maille ja Kioto saattoi luikerrella vällyjen väliin.


Heti Kioton saatua unen päästä kiinni alkoi Osaka jälleen rääkyä.


Impi tuhisi äänekkäästi ja antoi ymmärtää, että hänellä ei ollut aikomustakaan nousta ylös ja jos Kioto ei äkkiä vaientaisi vauvaa, olisi avioeron aika. Synkät ajatukset mielessään Kioto nousi ylös ja vannoi kostavansa Osakalle nämä yövalvotukset sitten joskus vanhuksena kun on hänen vuoronsa käyttää vaippaa ja syödä velliä.


Söpöä :----3


Auringon noustua Kioto oli jo unohtanut kaikki murhanhimoiset ajatuksensa, ja hän helli Osakaa aivan kuin yöllä ei olisi mitään parkukohtauksia ollutkaan.


Aamun ollessa jo pitkällä pääsi Kioto viimeinkin nukkumaan kultansa kanssa. Kauaa ei onni kuitenkaan kestänyt; Osaka alkoi TAAS parkua haisevaa vaippaansa. Tällä kertaa Impi osoitti yllättävää solidaarisuutta koko yön valvonutta miestään kohtaan ja kävi itse vaihtamassa sinappilingon vaipan.


Tättärättärääää, tässä näette tuoreen en-muista-minkä. Taisipas olla kouluttaja tai aliupseeri.


Tällaisia täysin ylähuulettomia tallaajia tupsahtelee Greenhillien pihalle milloin mistäkin. Kaikkia ne korvaavat kasvomallitkaan eivät pelasta 8'<


Osaka haisee.


Vauvapulveria peppuun, muumivaippa peitoksi, kuten jo aiemmin sanoin.


Osaka haisee.


Impi pelastaa.


Osakalla on nälkä.


Kioto siivoaa. Tiedän, tuotin pettymyksen kun en paljastanut että kumpi ruokki Osakan. Se on valtionsalaisuus.


Viimein koitti se kauan odotettu päivä, jona Osakan oli määrä astua taaperoikään. Hyvästi iänikuiset haisuvaipat!


Ikionnellisena parkuajan päättymisestä Kioto viskasi Osakan ilmaan toivoen, että tästä kasvaisi jo ennestään kaikki taidot ja hyvät tavat hallitseva, überkomea nuorimies.


Ikävä kyllä Kioto joutui hieman pettymään - ennen muodonmuutosta Osaka oli syntisen ruma ja mitäänosaamaton (onko se edes sana?). Muodonmuutoksen jälkeen Osaka on edelleenkin hieman hassun näköinen ja mitäänosaamaton.


Luotetaan nyt kuitenkin siihen, että Osaka hieman tuosta komistuu iän myötä. Eipä pojalla ainakaan ole sellaista nenävammaa niin kuin monella simillä tuppaa olemaan. Oikein sievä ja pieni nöpönenä (:


Osakan synttäreitä ei kauaa juhlittu, sillä Kioto huomasi jonkun rikkoneen suihkun. Ei siis muuta kuin tulta - tai siis vettä - päin jakoavain aseena. Tässä muuten näkyy jonkin verran perheen uutta kylpyhuonetta.


Kesken korjaushommien Impi ryntäsi vessaan.
"Huomaatko minussa mitään uutta?" nainen kysäisi hengästyneenä.


"Ööh, tuota. Annas kun mietin. Ainakin olet vaihtanut vaatteesi", Kioto väläytti.
"Totta. Entä mitä muuta? Vatsan seudulla?" Impi naurahti miehensä tyhmyydelle.


"OMG, olet lihonut! Ei, ei, olet raskaana!" Kioto keksi. Impi nyökkäsi onnellisena.
"Eikö olekin ihanaa!" hän kiljahti ja loikkasi miehensä kaulaan.
Niin, itse asiassa Immen raskaus oli minullekin täysi yllätys. Minulla on siis teiniraskaushack ja sen mukana tuleva silent pregnancy, eli simin tullessa raskaaksi ei kuulu sitä tilulilumusiikkia. Eikä Impi muuten ole voinut edes pahoin o.O


Nyt kun Impi sai jäädä ansaitulle raskauslomalle, pystyi Kioto lähtemään töihin.
Kuvittelenko vain, vai onko tuon kimppakyytiauton tuulilasissa kädenjälki...?


Immen toinen raskaus oli huomattavasti ensimmäistä helpompi, ja hän kykenikin viettämään paljon aikaa Osakan kanssa. Kävelemisen jalo taito upposikin Osakan kaaliin alta aikayksikön.


Ei kaikkea aina niin vakavasti; taitojen opettelun lisäksi Impi usein leikki Osakan kanssa palikkalelulla. Osakan ilmeistä päätellen poika olisi kyllä mieluummin leikkinyt yksin, sillä Impi hössötyksellään sekoitti hänet ja neliöpalikka yritti aina kolmioreikään.


Osakan onneksi Impi kuitenkin väsähti jonkin ajan kuluttua, ja Osaka pääsi vihdoinkin käyttämään koko aivokapasiteettiaan palikkapelissä.


Diddididdidii, tässäpä on vasta leivottu luolien tutkija! Onnitelkaa häntä!


Raskaan työpäivän jälkeen Kiotokin painui suoraa pehkuihin kultsinsa viereen.


Vanhempien nukkuessa lapsineromme Osaka syventyi edelleen palikkapelin saloihin. Jos palikat eivät sopineet reikiin, osaka jyrsi ne oikeaan muotoon ja johan rupesivat menemään!


Syön hattuni jos tämä poika ei saa elämäntoiveekseen hullua tiedemiestä. Hänhän jo näyttää sellaiselta 8D


Aina ei voi voittaa.


Aamulla aikaisin Kioto painui pihalle nostelemaan painoja ylennyksen toivossa. Impikin heräili, ja ilahtui huomatessaan mahansa pomppaavan toisen kerran. Synnytys oli entistä lähempänä.


Vaikka Kioto ei ymmärtänytkään, mihin luolien tutkija muka karismaa tarvitsi, hän treenasi sitäkin.


Megamasu-Impi se tässä vain valmistaa porsaankyljyksiä. Uskokaa tai älkää, mutta hän söi kaikki yksin. Siis aivan kaikki.


Pottailuharjoitukset olivat jääneet melko vähälle, joten oli aika nostaa kissa pöydälle eli Osaka potalle. Eihän kukaan ole seppä syntyessään, eikä Osakakaan heti tätä taitoa oppinut.


Palikkapeli ei menettänyt viehätystään vaikka Osakan syntymäpäivä alkoi jo lähestyä.


Kyllä, se on kädenjälki.


Osakan syntymäpäivä on kahden päivän kuluttua, eikä poikaparka osannut vielä muuta kuin kävellä. Impi ottikin asiakseen opettaa pojan puhumaan.


"Sanoppas lentokonesuihkuturbiinimoottorialimekaanikkoaliupseerioppilas, niin saat mangopilttiä", Impi kannusti.
"Nordöstersjökustartilleriflygspaningssimulatoranläggningsmaterielunderhållsuppföljningssystemdiskussionsinläggsförberedelsearbeten", Osaka sönkkäsi. Impi tuijotti poikaansa ymmärtämättä sanaakaan.


Kesken kiivaan puheopetuksen Impi pomppasi ylös ja alkoi huutaa tuskissaan. "Ätti mikä tulle tuli, ätti kakkatitko tinä houtuun?" Osaka huolestui.


"Osoita neroutesi ja tilaa tänne palokuntaaaaargghh!" Impi kirkui. Osaka oletti äidin vain pilailevan, ja poika syventyikin käsiensä jyrsimiseen.


Tilannekuva: taapero katselee käsiään äidin synnyttäessä metrin päässä. Hyvin menee!


Tyttölapsihan sieltä tällä kertaa tuli. Isältään tämäkin kaiken kulmakarvoja myöten perinyt (:
Tyttö nimettiin Japanin Nagoya-kaupungin nimestä vääntäen Nagaiaksi.


Mutta hetkinen! Impi heittikin tytön lattialle ja alkoi jälleen kirkua. Kaksoset! Osaka oli aivan ihmeissään tapahtumien saamasta käänteestä, hänestä tuli kätilö jo taaperoiässä.


Tyttö tuli toisestakin lapsosesta. Tämä peri ihon, silmät ja hiustenvärin isältään, mutta kulmakarvojen muodon äidiltään. Nimeksi tyttöselle annettiin Tokyo.



Nyt, kun Greenhilleillä oli rahaa vaikka muille jakaa (vaikkei sitä kyllä jaettu), rakennettiin kaksostytöille ihan oma, pinkki huone. Palikkapeli, ksylofoni ja karismapupu jätettiin vielä Osakan kamariin, sillä tytöt ovat vielä liian pieniä leikkimään niillä. Nukkekoti Nagaialle ja Tokyolle hankittiin, sillä tunnettu fakta on, että tytöt leikkivät nukeilla.


Juuri, kun Impi sai kaksostytöt nukkumaan Kioto tuli kotiin - ilman ylennystä.


Onnellisena kaksostyttöjen syntymästä Kioto juoksi heti auton pysähdyttyä suutelemaan vaimoaan.



Nopean kuulumistenvaihdon jälkeen Kioto meni halailemaan tuoreinta jälkikasvuaan.


Kioton jäädessä kotiin vauvoista ja Osakasta huolehtimaan saattoi Impi lähteä rennoin mielin töihin.


Kaksostyttöjen vaipat vaihdettuaan Kioto huomasi kylpyammeen pohjan kuhisevan bakteereja ja mikrobeja. Hänen oli siis pakko tarttua pesusieneen.


Nyt vasta huomasin, että ensimmäistä kertaa Viper Valleyn historiassa sataa lunta!


Ulkona treenaamassa ollut Kioto huomasi lumisateen, ja hänen täytyi päällistellä sitä oikein olan takaa.


Sisällä lämpimässä töistä juuri kotiutunut Impi telkesi Osakan syöttötuoliin ja antoi tälle velliä. Osaka ei ymmärtänyt lusikan merkitystä, ja sen epäergonomisen muodon vuoksi poika tyytyi syömään sormin.


Omituisesta ulkonäöstään huolimatta tämä poika on niin älyttömän suloinen (:



Kaksosten huonoiksi puoliksi Kioto listasi sen, että heillä on aina nälkä yhtä aikaa. Huomaathan, että taloon on hankittu kaksi uutta keittiötasoa ja mahtimaitomasiina tuohon jääkaapin vastaiselle seinälle.


Koska Osakan syntymäpäivä lähestyy vääjäämättä ja pottailu vielä oppimatta, niin ei auttanut kuin turvautua mahtimaitoon.


Osaka parka ei arvannutkaan, mikä häntä odotti kun hän kulautti oudosti hohtavan tuttipullon sisällön suihinsa.


Nopeasti Kioto raahasi sinisenä hehkuvan pojan potalle ja istutti tämän siihen. Osaka tunsi opin uppoavan kalloonsa, ja eipä aikaakaan kun hän oli sisäistänyt asian kokonaan.


Osakarassu sai kärsiä hohteestaan vielä tovin jos toisenkin. Positiivinen puoli siinä oli se, että hän näki yön pimeydessäkin rassata palikkapeliään.


Isällisyydenpuuskan saanut Kioto päätti kylvettää Tokyon, joka olikin parkunut haisevaa vaippaansa siskonsa seurana jo jonkin aikaa.


Ei yhtä jos ei toistakin; jos toinen kaksosista haisee niin varmasti haisee toinenkin. Nagaiakin lemusi aivan kiitettävästi, eikä auttanut kuin kylvettää hänetkin. Vauva-arki oli totisesti alkanut Greenhillin perheessä!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Siinähän se. Pahoittelen vielä kerran osan sekavuutta ja tönkköisyyttä, mutta tässä vireessä en pysty parempaan. Kommenttia saa heittää (8