Aika esitellä Greenhillin poppoon vuokraama yliopistotontti + sille kyhätty tönö. Voin täysin rehellisesti myöntää, että käytin kerran motherlodea tämän rakentamisessa. En vain mahda mitään sille, että halusin konkkaronkalle kunnollisen asumuksen :D
Tässä on siis talon julkisivu. Menemme kotvasen kuluttua tuosta ulko-ovesta, joka näkyy alemman kerroksen keskellä.


Ensin kuitenkin kurkistamme talon taakse, ja näemme tämän. En jaksanut vaivautua maisemoimaan tonttia puilla tai kasveilla, sillä olen siinä äärettömän huono.
Yläkerrassa näkyy parveke, jolta löytyy kuhertelupenkki ja pari kukkaa.


Astutaanpas sisätiloihin; tuo naulakon vasemmalla puolella oleva ovi on se paljon puhuttu ulko-ovi. Ulko-oven vieressä vasemmalla on Icaruksen huone, mitä jos kurkataan sinne?


Ovelta käsin katsottuna näkymä on tämmöinen. Ei kovin hääppöinen, vai mitä? Suurin osa rahoista meni itse tönön kyhäämiseen, eikä sisustamiseen jäänyt paljoakaan. Vilkaistaanpa kuitenkin tätä huonetta toisestakin perspektiivistä...


...nimittäin työpöydän luota. Oikealla näkyy ihan tavallinen yhden hengen sänky, ei mitään sen erikoisempaa. Vasemmalla on vaatekaappi ja koko huoneen keskipiste; iki-ihanat koristeliput !


Muistanette edellistä kuvaa edeltänyttä kuvaa edeltäneen kuvan? Siinä näkyi kappale ruokapöytää, jonka päällä oli haiseva murokulho. Nyt olemme sen pöydän kohdalla, ja katsomme olohuonetta, johon on kokoontunut koko talon asukaskunta. Ihan yksinkertaisen tavallinen olkkari, eikö?


Nyt tehdään sellainen temppu, että käännytään 180 astetta paikoillamme, eli tehdään puoliympyrä. Mitäs näkyy? No keittiö tietysti! Älkää välittäkö tuosta vihreästä pilaantumispilvestä kuvan alareunassa.
Suht normaali keittiö? Jostain tasojenmutkista löytyvät myös roskis ja astianpesukone (ja tietysti hella :D)


Nyt olemme ihan siinä ulko-oven tuntumassa, ja tuo maskottilehmä on pilaamassa näköalat. Mutta näet tuon maalaustelineen? Se on maalausteline.


Nyt varmaan kykenet hahmottamaan suurin piirtein tämän "aulan" kokonaiskuvan? Olemme siis keittiössä. Lehmän oikealla puolella on ovi vessaan, vasemmalla ovi Nagaian huoneeseen. Vilkaistaankos sinne?


Tällaiselta näyttää kun katsoo suoraan ovelta. Ponkaistaanpa tuonne kirjoituspöydän kulmalle nyt...


...niin näyttää tältä. Vaatekkaappi, kirjoituspöytä ja sänky. Ei mitään erikoista?


Nyt olemme taas tanssivan lehmän luona. Menemme tuonne oikealle, eli siis vessaan.


Ovelta näyttää suurin piirtein tältä. Halvin mahdollinen suihku ja ultimaattisen halpa, ladattu käsienpesuallas.


Tiddididdidii, näkymä suihkun luota.


Nyt mennäänkin kurkkaamaan yläkertaan. Tästä katsoen vasemmalla on ovi Tokyon huoneeseen, oikealla parvekkeelle.


Tältä näyttää Tokyon huone ovelta katsoen. Tässä vaiheessa opin käyttämään vapaata kameraa ja sain enemmän juttuja mahtumaan yhteen kuvaan : D


Tältä näyttää maailma sängyn päädystä katsoessa.


Nyt ollaan juuri astuttu ulos Tokyon huoneesta. Mitä näemme? Rappusten yläpään ja kaksi ovea. Vasemmanpuoleinen vie veskiin, oikeanpuoleinen Mayn (eli sen Icaruksen sukunimikaiman) huoneeseen.


Vessa näyttää - ylläripylläri - tältä.


Vessanpöntöllä istuessa on mukava katsella lavuaaria.


Nyt ponkaistaan Mayn huoneeseen. Vihdoin jotain vaihtelua, tämä on talon ainoa makuuhuone joka on eri muotoinen kuin muut :D


Kaapin asukkaiden maailma on tämän näköinen.


Nyt olemme suurin piirtein parvekkeen oven luona. Tuossa ihan kuvan vasemmassa laidassa on vessan ovi, oikeassa laidassa Tokyon huoneen ovi ja shakkipöydän vasemmalla puolella on Osakan kammarin sisäänkäynti.


Aplodit, kiitos! Vapaan kameran käyttötaitoni ovat jo niin hyvät, että sain koko huoneen yhteen kuvaan. Tähän huoneeseen on hankittu kuvan oton jälkeen vielä kuntoilulaite.

 

Siinäpä se. Ei mitenkään kauhean erikoinen talo? Ei ainakaan minun mielestäni.