snapshot_77413c41_9748302f.jpg

Eli siis.

Pelasin tänään ihan rauhassa tyttökolmikollamme, heidän yliopistotaipaleensa alkoi lähestyä kolmannen vuoden puoliväliä.  Aivan yhtäkkiä, ilman mitään varoitusta, tietokoneeni sammui.
Tiesin heti, mikä oli homman nimi. Näin oli tapahtunut aiemminkin, ja se oli paikka johon aiempi LC:ni kaatui. Koneeni nimittäin ei enää käynnistynyt, tai no käynnistyi, mutta alkoi herjata, että se täytyy palauttaa tehdasasetuksille.
Ei siinä muukaan auttanut.
Ja tämähän tarkoittaa sitä, että kaikki katosi. Kaikki musiikkini, kuvani, kuvankäsittelyohjelmani, pelini. Mukaanlukien The Sims 2 ja kaikki sen pelitallennukset. Ja tämä tarkoittaa, että Greenhillit katosivat ikiajoiksi. Kukaan ei pelastunut, ei Brenda, Gemini saati sitten Brianna.

Greenhillien suku siis kohtasi loppunsa ennen aikojaan, sanottaisiinko vaikka niin, että maailmanloppu iski Viper Valleyhyn.

 

Ehei, tämä ei kuitenkaan tarkoita, että emme enää koskaan kohtaisi. En minä niin heikkoa tekoa ole, vaikka Greenhillit olivatkin!
Teen ensin hieman käytännön järjestelyjä (asennan pelin uudelleen..), ja voi olla, että hyvin pian kohtaamme jonkin toisen suvun tarinoiden parissa. En kuitenkaan vanno mitään, mutta yritän parhaani.

Nauttikaa kesästä, ottakaa aurinkoa ja uikaa, niin minäkin aion tehdä vielä.

Don't forget me!
Rakkaudella teidän oma Rutsi.